15/10/2025 0 Opmerkingen
Societa Agricola Acetomodena
Deze ‘acetaia’ heeft eigen wijngaarden en op hun prachtig ingerichte zolder rijpen de lekkerste azijnen in eeuwenoude vaten. Naast een aantal klassiekers produceert Acetomodena ook aan aantal innovatieve azijnen. Denk aan azijn voor sushi, ijs en desserts. En bijvoorbeeld azijn met tijm, steranijs en mosterdzaadjes. Maar ook met gember, honing en vijgen.Acetomodena heeft al een flink aantal onderscheidingen ontvangen voor kwaliteit en innovatie, en dat verdienen ze ook dubbel en dwars daar in Emiglia Romagna: het gebruik van Timut peper uit Nepal in witte wijnazijn bijvoorbeeld, of met lavendelzaadjes.
Società Agricola Acetomodena
Condimento Aglio Nero – 250 ml
Een verfijnde witte dressing met zwarte knoflook: zacht, umami en licht zoet. Heerlijk bij vlees, salades en gegrilde groenten.
Balsamico di Modena Goccia Nera – 250 ml
Klassieke donkere balsamicoazijn uit Modena met een volle, evenwichtige smaak. Perfect bij vlees, kazen en gegrilde groenten.
Condimento Anijs – 250 ml
Witte balsamico met steranijs: fris en licht kruidig. Ideaal bij vis, citrus en desserts.
Condimento Timut – 250 ml
Balsamico met Timut-peper: aromatisch en fris, met tonen van grapefruit. Uitstekend bij sushi of fruit.
Condimento Mosterdzaad – 250 ml
Witte balsamico met mosterdzaadjes: licht pittig en verrassend lekker bij kazen, vlees en groenten.
Crema di Balsamico di Modena – 250 ml
Dikke, zoetzure balsamicocrème – ideaal voor garnering van vlees, groenten, salades en desserts.
Condimento Lavendel – 250 ml
Subtiele lavendelaroma’s geven deze witte balsamico een bloemige toets. Heerlijk bij fruit en zachte kazen.
Condimento Speciale – 100 ml
Een exclusieve, ambachtelijke witte azijn met uitgebalanceerde zoet-zuur smaak. Perfect voor culinaire creaties.
Balsamico Goccia Oro – 250 ml
Premium gouden balsamico met een rijke, stroperige textuur en elegante smaak – een delicatesse voor de echte fijnproever.
Opmerkingen
Schrijf een reactie