Italiaanse producten voor horeca- en grootverbruik 

Pasta Alica

 

Aan de voet van de Monti Lattari, in het stadje Gragnano bij Napels, wordt pasta niet gemaakt, ze wordt geboren. Hier werkt Pasta Alica volgens de eeuwenoude lokale traditie: trage droging, bronwater uit de bergen en 100% harde tarwegries (semola di grano duro).

 

Hun pastalijnen worden gevormd met bronzen mallen, wat zorgt voor een ruwe, poreuze structuur die saus perfect vasthoudt. Iedere stap in het proces ademt ambacht en respect voor eenvoud: niets toevoegen, niets wegnemen.

 

Specialiteiten van Alica

 

✔ Pasta Corta – penne, fusilli, rigatoni
✔ Pasta Lunga – spaghetti, linguine
✔ Pasta Integrale – volkoren varianten
✔ Verse Gnocchi
✔ Speciale formaten uit Campania

 

Uitsluitend beschikbaar via La Prosciutteria – de ware smaak van Zuid-Italiaanse traditie.

 

Ontdek ook onze andere productgroepen.

→ Assortiment

 

Voor keukens die kwaliteit herkennen in eenvoud.

→ Proefpakket aanvragen

0
Feed

Schrijf een reactie